Toimitus

Snautseri-Pinseri-lehti
c/o Johanna Komulainen
Lansantie 25 D 29
02630 Espoo
toimitus(at)snautseripinserilehti.com

Seuraava lehti 1/2021

Ilmoitusaineisto päätoimittajalle 25.12.2020

Aineisto palstanpitäjille 25.12.2020

Aineisto päätoimittajalle 1.11.2021

Lehti ilmestyy vkolla 50.

Tietosuojaseloste

Lehden tietosuojaseloste

Uutta Extranetissä

Extranetistä löydät nyt myös viimeisimmän lehden pdf:n!

Julkaisupolitiikka ja artikkelilainat

Snautseri-Pinseri-lehdessä julkaistut asia-artikkelit julkaistaan myös lehden nettisivuilla extranet-palvelussa, jonne vain jäsenellä on pääsy. Kaikille näkyvät rotumääritelmiin, rotukuvauksiin ja rotujen historiaa koskevat artikkelit sekä koira-, kasvattaja- ja tuomariesittelyt.

Lehti käyttää 17.10.2000 lähtien seuraavaa julkaisupolitiikkaa:

Jos kirjoittajan kanssa ei muuta sovita, antaessaan artikkelinsa lehden julkaistavaksi kirjoittaja suostuu siihen, että hänen artikkelinsa on lainattavissa muihin lehtiin edellyttäen, että hänen nimensä ja lähde mainitaan. Samoin kirjoittaja suostuu siihen, että hänen artikkelinsa julkaistaan samoin ehdoin lehden kotisivuilla. Kirjoittaja voi myös kieltää artikkelilainan, jolloin hänen artikkelinsa lopussa lukee "Julkaistu kirjoittajan luvalla". Näiden artikkeleiden uudelleen julkaisuun vaaditaan aina kirjoittajan henkilökohtainen lupa.

Valitettavasti emme pysty selvittämään kaikkien artikkeleiden kohdalta, onko artikkelin jatkolaina mahdollista ilman kirjoittajan lupaa. Mikäli olet itse kirjoittanut jonkun hakemistossamme olevan artikkelin etkä halua sen olevan julkisesti saatavana, ilmoita siitä päätoimittajalle, jolloin artikkelisi poistetaan hakemistosta. Artikkelin löytymisen helpottamiseksi ilmoita, minkä otsikon alla ja minkä niminen kirjoittamasi artikkeli on.

HUOM! Lainalupa koskee ainoastaan lehtiä. Lehdessämme ja kotisivuillamme olevia artikkeleita ei saa julkaista muilla kotisivuilla ilman lehden/kirjoittajan lupaa. Luonnollisesti jokainen kirjoittaja saa julkaista omia artikkeleitaan haluamissaan medioissa.

Uudet artikkelit on merkitty tällä merkillä:

new9.gif