Toimitussihteeri

Anne itäsaari
Krakantie 6 b 38
01510 Vantaa
P. 0407210978
Snautseri-Pinseri-lehti
toimitus.snapilehti@gmail.com

Seuraava lehti 3/2021

Ilmoitusaineisto toimitus sihteerille
30.7.2021

Aineisto vastaaville toimittajille
30.7.2021

Aineisto toimitus sihteerille
6.8.2021

Lehti ilmestyy vkolla 38.

Tietosuojaseloste

Lehden tietosuojaseloste

Uutta Extranetissä

Extranetistä löydät nyt myös viimeisimmän lehden pdf:n!

A'dreams Black Edina

Julkaistu Snautseri-Pinseri-lehdessä 4/2013


© Marjaana Kinnunen

adreams_black_edina.jpgMikä sai sinut kiinnostumaan näyttelyistä?

Edina tuli meille ensisijaisesti lapsille leikki- ja emännälle agilitykaveriksi. Näyttelyissä olemme aina käyneet jonkin verran, joten selvää oli, että Edinankin kanssa jokunen kerta kehään mennään kokeilemaan. Ensimmäinen näyttely Edinan ollessa 10 kk meni yli odotusten, kun tulos oli PN3. Toinen näyttely pari viikkoa myöhemmin Vaasan KV, jossa paikalla oli suurin osa senhetkisistä Suomen menestyneimmistä koirista. Järkytys oli melkoinen penikan ollessa ROP. Menestys ruokki kilpailuviettiä ja huomasimme olevamme kiihtyvällä vauhdilla kehiä kiertämässä :D  Myös aivan mahtava A'Dreams-porukka on ollut syy siihen, miksi näyttelyitä olemme kiertäneet, vaikkei ns. mitään haettavaa ole aina ollutkaan.

Kerro parhaat saavutuksenne?

Korkeimmalle arvostan varmasti vuoden 2012 erkkarin BIS3-sijoitusta. Myös 2012 saatu kutsu Champion of Champions -gaalaan oli jotain aivan uskomatonta.

Mitkä ovat koirasi vahvuudet/ heikkoudet?

Vahvuudeksi väittäisin Edinan kokonaisuuden. Siinä ei ole oikeastaan (minun mielestäni) mikään osa ihan totaalisen keturallaan. Ei mitään liioiteltua eikä taas vastaavasti jättimäisiä puutteitakaan. Piste i:n päälle on vahva sapeli, jolla on varmasti osa tiukoista kisoista ratkennut eduksemme. Heikkoutemme on ehdottomasti etuliikkeet silloin, kun ohjaksissa on emäntä. Edina jää mielellään tuijottelemaan ylöspäin esittäen ns. toko-seuraamista, jolloin etuset harovat sinne tänne. Asiaa korjaantuu handleria vaihtamalla.

Mikä on koirasi motivoitikeino nro1?

RUOKA! :D

A'dreams Black Edina
synt. 23.5.2010
Kasvattaja Marja-Leena Kurvinen, Vantaa
Omistaja Marjaana Kinnunen, Pihtipudas