Toimitus

Snautseri-Pinseri-lehti
c/o Johanna Komulainen
Lansantie 25 D 29
02630 Espoo
toimitus(at)snautseripinserilehti.com

Seuraava lehti 2/2020

Ilmoitusaineisto päätoimittajalle 17.4.2020

Aineisto palstanpitäjille 17.4.2020

Aineisto päätoimittajalle 24.4.2020

Lehti ilmestyy vkolla 24.

Tietosuojaseloste

Lehden tietosuojaseloste

Uutta Extranetissä

Extranetistä löydät nyt myös viimeisimmän lehden pdf:n!

Alfonso Thovar y Del Solar, Espanja

Julkaistu Snautseri-Pinseri-lehdessä 1/2001


Espanjankielisestä cv:stä vapaasti kääntänyt Kirsi Kentala, tekstiksi muokannut Johanna Komulainen

solar.jpgEspanjalainen Alfonso Thovar y Del Solar on paitsi tuomari, myös aktiivinen kerholainen ja kokenut kasvattaja. Solar oli mukana perustamassa ulkomuototuomariyhdistystä ja toimii nykyään sen puheenjohtajana. Hän on myös yksi Espanjan Snautseri-, Bernhardinkoira- ja Amerikancockerspanielikerhojen perustajista ja toimii kerhoissa aktiivisena jäsenenä.

Solar on perehtynyt koirankasvatukseen 36 vuoden ajan. Hänen de Gilthov’s -kennistään on lähtenyt maailmalle "Pastor Alemáneja", boksereita, dobermanneja, bernhardilaisia, alakanmalamuutteja, espanjanmastiffeja, kaikenkokoisia snautsereita sekä mustaterriereitä. Hänen kasvattiensa näyttelymeriiteistä löytyy 26 kansallista valiota, 11 kansainvälistä valiota, kolme vara-maailmanvoittajaa, yksi maailmanvoittaja ja yksi res-BIS vuodelta 1992.

Solarilla on oikeudet tuomaroida kansainvälisen ryhmän 2 rotuja ja labradorinnoutajia. Hän on erikoistunut snautsereihin. Hän on tuomaroinut monissa Euroopan maissa ja Venäjällä, mutta myös niinkin kaukana kuin Brasiliassa ja Indonesiassa.