Toimitussihteeri

Anne itäsaari
Krakantie 6 b 38
01510 Vantaa
P. 0407210978
Snautseri-Pinseri-lehti
toimitus.snapilehti@gmail.com

Seuraava lehti 3/2021

Ilmoitusaineisto toimitus sihteerille
30.7.2021

Aineisto vastaaville toimittajille
30.7.2021

Aineisto toimitus sihteerille
6.8.2021

Lehti ilmestyy vkolla 38.

Tietosuojaseloste

Lehden tietosuojaseloste

Uutta Extranetissä

Extranetistä löydät nyt myös viimeisimmän lehden pdf:n!

Evgeny Rosenberg, Venäjä

Julkaistu Snautseri-Pinseri-lehdessä 1/2009


rosenberg.jpgOlen Evgeny Rosenberg - kaikkien koirarotujen tuomari Venäjältä. Tuomarin työt aloitin vuonna 1963, olin aktiivisesti toiminut tuomarina monessa kaupungissa ent. Neuvostoliitossa. Sen jälkeen, kun maani on liittynyt FCI:hin, olen arvostellut koiria eri puolilla maailmaa: mm. Saksassa, Ranskassa, Portugalissa, Unkarissa, Puolassa, Etelä-Afrikkassa, Norjassa, San Marinossa, Indonesia... Olen ollut monta kertaa eri koiranäyttelyissä Suomessa.

Eläimet ovat olleet lähellä sydäntäni lapsuudesta saakka. Huomion kohteena ensin olivat enimmäkseen villieläimet. Niiden kanssa työskentelin eläintarhoissa ja sirkuksessa (Vlfdimir Durovin teatteri). Sen jälkeen keskityin koirien kasvatukseen. Olen omistanut/kasvattanut bassetteja, skyenterrierejä, mutta mieleenpainuvin rotu on dobermanni. Ensimmäinen dobermannini syntyi v. 1961. Tällä hetkellä omistan kuuluisan kennelin "iz Zoosfery".

Tuomarina arvostan hyvärakenteisia koiria, joilla on hyvät, tasapainoset rodulle kuluvat liikkeet ja luonne. Arvostan myös koiran hyvää esittelyä kehässä.