Toimitussihteeri

Anne itäsaari
Krakantie 6 b 38
01510 Vantaa
P. 0407210978
Snautseri-Pinseri-lehti
toimitus.snapilehti@gmail.com

Seuraava lehti 3/2021

Ilmoitusaineisto toimitus sihteerille
30.7.2021

Aineisto vastaaville toimittajille
30.7.2021

Aineisto toimitus sihteerille
6.8.2021

Lehti ilmestyy vkolla 38.

Tietosuojaseloste

Lehden tietosuojaseloste

Uutta Extranetissä

Extranetistä löydät nyt myös viimeisimmän lehden pdf:n!

Ilona Onstenk-Schenk, Alankomaat

Julkaistu Snautseri-Pinseri-lehdessä 1/2021


IlonaOnstenk-Schenk.jpgLapsuudessani meillä oli boksereita ja kiersimme vanhempieni kanssa kaikki Euroopan tärkeimmät koiranäyttelyt. Ensimmäinen kosketukseni snautsereihin tuli mieheni kautta, joka oli dobermannien ja mustien kääpiösnautsereiden kasvattaja.

Vuonna 1978 sain oikeudet tuomaroida snautsereita, jonka myötä minulle kasvoi rakkaus rotuun. Siitä lähtien olen tuomaroinut ympäri maailmaa voittaja-, erikois- ja ISPU-näyttelyissä. Rakastan tätä tehtävääni.

Minulle snautserin viisi tärkeintä asiaa ovat pää, rakenne, liike, luonne ja turkki. Näiden kriteerien avulla etsinkin “täydellistä” snautseria.

Olen useiden eri rotujen tuomari. FCI 1 ja FCI 2 -ryhmissä kaikille roduille sekä joillekin roduille ryhmissä 3, 5 ja 9. Yhteensä siis noin 120 rodulle. Olen FCI:n BIS-tuomarilistalla ja olen tehnyt useasti näitä tuomarointeja. Tuomaroin noin 35 näyttelyssä vuodessa. Kuulun myös työryhmään, joka tekee rotututkimusta niin snautsereista kuin muista roduista. Olin Alankomaiden tuomarikerhon (VKK) hallituksessa 25 vuotta ja olen nyt sen kunniajäsen.

Odotan kovasti tuomarointia Suomessa ja toivon näkeväni monta kaunista koiraa kehässäni.