Toimitussihteeri

Anne itäsaari
Krakantie 6 b 38
01510 Vantaa
P. 0407210978
Snautseri-Pinseri-lehti
toimitus.snapilehti@gmail.com

Seuraava lehti 3/2021

Ilmoitusaineisto toimitus sihteerille
30.7.2021

Aineisto vastaaville toimittajille
30.7.2021

Aineisto toimitus sihteerille
6.8.2021

Lehti ilmestyy vkolla 38.

Tietosuojaseloste

Lehden tietosuojaseloste

Uutta Extranetissä

Extranetistä löydät nyt myös viimeisimmän lehden pdf:n!

Astrid Schön, Saksa

Julkaistu Snautseri-Pinseri-lehdessä 1/2020


AstridSchon.jpgOlen syntynyt 1965 ja asun aviomieheni Peter Schönin kanssa lounaisessa Saksassa Kaiserslauternin kaupungissa. Peter on myös ryhmän 2 ulkomuototuomari. Olin aiemmin ravintoloitsija, mutta nykyään olen kotona hoitamassa vanhempiani. Minulla on kaksi tytärtä. Olen ollut PSK:n jäsen jo vuodesta 1991 ja PSK:n hallituksen jäsen vuodesta 2017. Olen kasvattanut kääpiösnautsereita vuodesta 1995 ja mustia suursnautsereita vuodesta 2000 kennelnimellä vom Horren. Tällä hetkellä kotoa löytyy yksi musta kääpiösnautseri, yksi tosa ja kaksi suursnautseria. En ole seitsemään vuoteen tehnyt yhtään pentuetta, mutta joulukuussa pitäisi syntyä jälleen suursnautseripentue. Koirieni kanssa tulee harrastettua pääasiassa pitkiä lenkkejä ja retkeilyä.

Olen ollut snautseri-pinseri-rotujen erikoistuomari vuodesta 2013, ja ensi vuonna aikomus on laajentaa tanskandoggeihin. Snautsereilla haluan nähdä pään yhdensuuntaisia linjoja, hyviä eturintoja ja oikeanlaisia olkapäitä. Snautsereilla ei saa olla ylikulmautuneisuutta. Lisäksi pitää olla hyvä temperamentti ja erittäin tärkeää on myös oikeanlainen liike, jossa on hyvä draivi ja yhdensuuntainen askellus. Lisäksi haluan nähdä karkeaa karvaa, oikeaa väritystä ja muutenkin oikeaa anatomiaa.

Viimeksi kun tuomaroin Suomessa, toivoin silloin pääseväni vierailemaan useaan suomalaiseen kenneliin ja siltä reissulta kotiin mukaan lähtikin suursnautserinarttupentu. Tällä kertaa ei uskalla esittää samaa toivetta.