Toimitussihteeri

Anne itäsaari
Krakantie 6 b 38
01510 Vantaa
P. 0407210978
Snautseri-Pinseri-lehti
toimitus.snapilehti@gmail.com

Seuraava lehti 3/2021

Ilmoitusaineisto toimitus sihteerille
30.7.2021

Aineisto vastaaville toimittajille
30.7.2021

Aineisto toimitus sihteerille
6.8.2021

Lehti ilmestyy vkolla 38.

Tietosuojaseloste

Lehden tietosuojaseloste

Uutta Extranetissä

Extranetistä löydät nyt myös viimeisimmän lehden pdf:n!

Stefan Wächter, Saksa

Julkaistu Snautseri-Pinseri-lehdessä 1/2020


StefanWachter.jpgOlen 49-vuotias ja asun vaimoni, poikamme ja kääpiösnautseriemme kanssa Saksan Frankfurtissa. Minun koiraelämäni alkoi jo, kun olin kolmen vanha ja sain ensimmäisen koirani, joka oli musta kääpiövillakoira. Vanhempani käyttivät sitä näyttelyissä ja teettivät sillä pentuja. Kun olin nuori poika, halusin oppia kaiken rotumääritelmästä, trimmaamisesta, koiranäyttelyistä ja villakoirien kasvattamisesta. Teimme 54 villakoirapentuetta ja 6 kääpiösnautseripentuetta. Kasvatan koiria kennelnimellä vom Karlseck, joka oli alun perin isäni kennelnimi. Yli 40 vuoden ajan kennelnimellä on kasvatettu mustia, hopeita ja ruskeita toy- ja kääpiövillakoiria. Viimeisen 10 vuoden aikana olen kasvattanut m&h kääpiösnautsereita vaimoni Petran kanssa. Tänä vuonna poikani Maximilian liittyi myös kenneliin.

Tuomarioikeudet sain vuonna 2006 villakoirille. Vuodesta 2013 lähtien olen ollut myös snautseri-pinseri-rotujen erikoistuomari. Minulla on ryhmän 9 oikeudet ja lisäksi 17 muuta rotua ryhmistä 2 ja 5. Snautsereita tuomaroidessa keskityn erityisesti oikeaan snautserin tyyppiin, vahvaan tanakkaan neliömäiseen koiraan, jolla on oikeanlainen snautserin etuosa ja ylälinja, rotutyypillinen liike, karkea karva ja tyypillinen temperamentti.

Koirien lisäksi toivon Suomessa näkeväni kaunista kesäsäätä ja ystävällisiä koiraihmisiä. Minulle on suuri kunnia päästä tuomaroimaan erikoisnäyttelyä Suomessa. Toivon näkeväni useita upeita snautsereita ja useita ”Schnauzer Lovers”.