Toimitussihteeri

Anne itäsaari
Krakantie 6 b 38
01510 Vantaa
P. 0407210978
Snautseri-Pinseri-lehti
toimitus.snapilehti@gmail.com

Seuraava lehti 3/2021

Ilmoitusaineisto toimitus sihteerille
30.7.2021

Aineisto vastaaville toimittajille
30.7.2021

Aineisto toimitus sihteerille
6.8.2021

Lehti ilmestyy vkolla 38.

Tietosuojaseloste

Lehden tietosuojaseloste

Uutta Extranetissä

Extranetistä löydät nyt myös viimeisimmän lehden pdf:n!

Marina Markio, Suomi

Julkaistu Snautseri-Pinseri-lehdessä 2/2006


© Marina Markio

markio.jpgMarina Markio ja omistamansa petit passet griffon vendéen uros, Kanadan tuonti JV-05 PMJV-05 Amonvhars Ultimate Snow Prince. Kuva Elli Hemiä.

Marina Markio, espoolainen kääpiösnautserikasvattaja, on kasvattanut kennelnimellä Prinzland's 18 p&s-väristä kääpiösnautseripentuetta vuosina 1977-1990. Kennel on palkittu Vuolasvirta-palkinnolla.

Marina valmistui ulkomuototuomariksi vuonna 1985. Hän on arvostellut harvakseltaan kotimaan lisäksi Ruotsissa, Tanskassa, Venäjällä ja Belgiassa. Hän on trimmannut kaikkia koirarotuja työkseenkin ja esittänyt lukuisia erirotuisia koiria näyttelyissä ennen tuomarointia.

Marina Markio on toiminut aktiivisesti Suomen Snautseri-Pinserikerhossa 1980-luvulla, mm.hallituksessa, lehden päätoimittajana ja jalostustoimikunnassa. Hän omistaa nykyään petit basset griffon vendeeneitä, joiden kanssa kilpailee, mutta seuraa snautseri-pinserirotuja edelleen aktiivisesti. Tällä hetkellä hänellä on arvosteluoikeudet kaikenkokoisille snautseri-pinseriroduille, affenpinsereille, dobermanneille ja suursnautsereille. Näyttelyvoittajalle tärkeimmät ominaisuudet snautseri-pinseriroduissa ovat samat: kokonaisuus, josta näkyy sukupuolileima, ryhdikäs olemus, terve liikunta ja tyylikkyys niin päässä kun ylälinjassa. Kääpiöpinseri ei saa olla arka, sipsuttava tai köyryselkäinen vaan itsevarma ja tyylikäs pieni koira.