Toimitussihteeri

Anne itäsaari
Krakantie 6 b 38
01510 Vantaa
P. 0407210978
Snautseri-Pinseri-lehti
toimitus.snapilehti@gmail.com

Seuraava lehti 3/2021

Ilmoitusaineisto toimitus sihteerille
30.7.2021

Aineisto vastaaville toimittajille
30.7.2021

Aineisto toimitus sihteerille
6.8.2021

Lehti ilmestyy vkolla 38.

Tietosuojaseloste

Lehden tietosuojaseloste

Uutta Extranetissä

Extranetistä löydät nyt myös viimeisimmän lehden pdf:n!

Vuoden Agility-kääpiöpinseri 2018
FI AVA, FI AVA-H, SE AVA, SE AVA(H) Crazy Cowboy’s Hot Chill ”Muru”

Julkaistu Snautseri-Pinseri-lehdessä 4/2019


© Tiina Sauvola

CrazyCowboysHotChill.jpgMikä sai sinut valitsemaan juuri agilityn lajiksenne?

Muru on ensimmäinen koirani. Murun ollessa noin vuoden ikäinen kokeilimme ensimmäistä kertaa agilityä koiran arkitottelevaisuuskurssilla. Laji tuntui heti hauskalta, ja ilmoittauduimme alkeiskurssille kymmenen vuotta sitten. Siitä se sitten lähti. Agility on vaan niin mahtava ja vauhdikas laji!

Kerro ihanimmasta yhteisestä reissustanne

Monet arvokisareissut ovat jääneet mieleen. Varsinkin viime vuosina agilityn SM-kisat, EO-ja MM-karsinnat ovat menneet tosi hyvin, ja olen ollut tyytyväinen jokaiseen yhteiseen kisaamme. Parhaimpiin reissuihimme kuuluu ehkä meidän ihka ensimmäiset agilityn SM-kisat Tampereella kesällä 2014. Lähdimme koko perheen kanssa kesälomareissulle viikoksi mökkeilemään Tampereen lähettyville, ja reissun kruunasi osallistuminen SM-kisoihin.

Parhaat saavutuksenne?

Ensimmäisissä SM-kisoissa 2014 saavuttamamme minijoukkuehopean lisäksi meidän parhaimpiin saavutuksiin kuuluu Suomen ja Ruotsin agilityvalion ja hyppyvalion tittelit sekä vuosien 2015, 2016 ja 2019 piirimestaruusvoitot. Lisäksi Muru on ollut vuosina 2015, 2016 ja 2018 vuoden agilitykääpiöpinseri.

Miksi juuri tämä rotu harrastuskoirana?

Muru on minun ensimmäinen koirani, ja alun perin tarkoitus oli harrastaa näyttelyitä, mutta Muru on niin hyvä agilityssä, että laji vei mennessään :) Minusta kääpiöpinseri on aika monipuolinen ja helppohoitoinen rotu. Koulutus on ollut välillä haastavaa tämän rotutyypillisesti vilkkaan ja terävän pikkukoiran kanssa!

Mitkä ovat koirasi vahvuudet ja heikkoudet?

Murun vahvuus ja samalla myös sen heikkous on sen kova taistelutahto ja päättäväinen luonne. Muru on aika pienikokoinen (28 cm), mutta se pääsee agilityradalla todella lujaa huipun asenteensa avulla. Murun tavaramerkki on äänekäs ratasuoritus, jota ei voi olla huomaamatta. Yhteislähtönä suoritettu startti saattaa puhuttaa kentän laidalla :D

Mikä on koirasi motivointikeino nro 1?

Muru rakastaa agilitya! Se motivoituu parhaiten kun pääsee radalle mamman kanssa. Toki radan jälkeen pitää saada myös nameja!

Sukutaulu