Toimitussihteeri

Anne itäsaari
Krakantie 6 b 38
01510 Vantaa
P. 0407210978
Snautseri-Pinseri-lehti
toimitus.snapilehti@gmail.com

Seuraava lehti 3/2021

Ilmoitusaineisto toimitus sihteerille
30.7.2021

Aineisto vastaaville toimittajille
30.7.2021

Aineisto toimitus sihteerille
6.8.2021

Lehti ilmestyy vkolla 38.

Tietosuojaseloste

Lehden tietosuojaseloste

Uutta Extranetissä

Extranetistä löydät nyt myös viimeisimmän lehden pdf:n!

Näyttelysnautseri 2017

FI & RU MVA RKFV PMV-17 Wanhan Purolan Black Banana, ”Ansku”

Julkaistu Snautseri-Pinseri-lehdessä 1/2019


© Martina Cittova-Kontu

WanhanPurolanBlackBanana.jpgSijoitin Wanhan Purolan Black Bananan, kotoisasti Anskun, Havukaisen Emmille Lappeenrantaan reilun vuoden vanhana. Syynä oli C-lonkat, jotka olivat mielestäni sen verran huonot C:t, etten ajatellut käyttää häntä jalostukseen kun kerran, toisen kerran riippuen jälkeläisen lonkkien tuloksista.

Koska olen kiireinen yrittäjä, minulla ei ole aikaa harrastaa mitään tavoitteellisesti, joten näin parhaaksi etsiä näin kivalle koiralle yhteistyökykyisen omistajan. Emmin kanssa on yhteistyö sujunut paremmin kuin hyvin, ja Emmille sijoitin myös Bananan pennun.

Näyttelyissä käymme vain muutaman kerran vuodessa. Välillä on hyvin pitkiä taukoja. Ansku on rento kaveri, jonka kanssa on helppo matkustaa. Viimeksi kävimme Anskun kanssa Puolassa, Eurooppa Voittaja -näyttelyssä. Pitkä matka sujui autolla suht kivuttomasti, mitä nyt muutama selfie matkan varrella tuli otettua.

Luulen että parhaat saavutuksemme ovat VSP erikoisnäyttelyssä, jossa Banana oli paras narttu, ja sitten VSP Pohjoismaiden Voittaja -näyttelyssä Helsingissä.

Bananan vahvuudet ovat pohjaton ruokahalu ja huumorintaju. Pehmeys on sen heikkous. Se näkyy pidemmillä reissuilla, jossa koira tahtoo väsähtää henkisesti. Onneksi herää eloon, kun ruokaa on tarjolla. Ruoka onkin sen paras motivointikeino.

Sukutaulu