Toimitussihteeri

Anne itäsaari
Krakantie 6 b 38
01510 Vantaa
P. 0407210978
Snautseri-Pinseri-lehti
toimitus.snapilehti@gmail.com

Seuraava lehti 3/2021

Ilmoitusaineisto toimitus sihteerille
30.7.2021

Aineisto vastaaville toimittajille
30.7.2021

Aineisto toimitus sihteerille
6.8.2021

Lehti ilmestyy vkolla 38.

Tietosuojaseloste

Lehden tietosuojaseloste

Uutta Extranetissä

Extranetistä löydät nyt myös viimeisimmän lehden pdf:n!

Anja Maria Kopp

Julkaistu Snautseri-Pinseri-lehdessä 2/2017


AnjaMariaKopp.jpgSynnyin Etelä-Saksassa 1972. Vanhempani aloittivat mustien snautserien kasvatuksen jo vuonna 1968 kennelnimellä "von Syrgenstein", joten voi sanoa, että synnyin snautseri-pinseri-maailmaan.

Olen opiskellut paljon vieraita kieliä ja olen kauppatieteiden maisteri. Työskentelen logistiikan ja toimitusketjun hallinnan alalla päällikkönä.

Olen asunut Italiassa, Maltalla, Unkarissa ja Kiinassa useita vuosia ammattini takia ja olen saanut paljon monikulttuurista näkemystä sen ansiosta.

Olen ollut Snautseri-Pinseri-klubin toiminnassa alusta lähtien, ja molemmat vanhempani ovat olleet ulkomuototuomareita. Koirasilmäni on siten kehittynyt pienestä pitäen, ja 25-vuotiaana aloitin ulkomuototuomariopintoni snautseri-pinseri-rotujen parissa. Useita kansallisia ja kansainvälisiä valioita on kasvatettu kennelissämme, ja pentueita on ollut yli 150.

Olemme aina keskittyneet kasvatuksessamme terveyteen ja sosiaaliseen luonteeseen.

Tuomarointi on minusta yksinkertaisesti intohimoa rotua kohtaan ja koulutetun näkökulman esille tuomista terveyden suhteen – elinvoimaisuus, snautseri-pinseri-rotujen luonne sekä rotumääritelmä antavat selkeät ohjelinjat yhteisiin tavoitteisiin rotujemme suhteen.

Olen hyvin ylpeä ja onnellinen saadessani tuomaroida Suomen kääpiöpinserien v. 2017 pääerikoisnäyttelyn, odotan innolla tapaavani teidät kaikki.

Terveisiä, ja nähdään heinäkuussa!