Toimitussihteeri

Anne itäsaari
Krakantie 6 b 38
01510 Vantaa
P. 0407210978
Snautseri-Pinseri-lehti
toimitus.snapilehti@gmail.com

Seuraava lehti 3/2021

Ilmoitusaineisto toimitus sihteerille
30.7.2021

Aineisto vastaaville toimittajille
30.7.2021

Aineisto toimitus sihteerille
6.8.2021

Lehti ilmestyy vkolla 38.

Tietosuojaseloste

Lehden tietosuojaseloste

Uutta Extranetissä

Extranetistä löydät nyt myös viimeisimmän lehden pdf:n!

Rob Douma, Alankomaat

Julkaistu Snautseri-Pinseri-lehdessä 1/2007


douma.jpgRob Douma arvosteli kääpiöpinserit pääerikoisnäyttelyssä 2007.

Rob Douma syntyi 11.7.1968 Schiedamissa Hollannissa. Tuolloin hänen vanhemmillaan oli lyhytkarvainen saksanseisoja, muutamaa vuotta myöhemmin Rob sai ensimmäisen dobermanninsa. Hän ja hänen vanhempansa ovat näyttelyttäneet ja kouluttaneet dobermanneja erinomaisin tuloksin. Rob on toiminut myös Hollannin Dobermannyhdistyksen johtokunnassa varapuheenjohtajana sekä rahastonhoitajana. Tuohon aikaan hän oli myös vastuussa dobermannien erikoisnäyttelystä.

Jo nuorena Robia neuvoi eräs kuuluisa dobermann-kasvattaja suorittamaan tuomarikokeen dobermanneille ja hän läpäisikin kokeen 1995. Hän on arvostellut seuraavissa maissa: Hollanti, Belgia, Luxemburg, Ranska, Saksa, Englanti, Tanska, Suomi, Ruotsi, Latvia, Viro, Unkari, Kreikka, Ukraina, Indonesia ja Etelä-Afrikka. Hän on myös arvostellut Amsterdamin Maailman Voittaja -näyttelyssä 2002 sekä muutamia kertoja Amsterdamin Winnerdogshow'ssa.

2003 Rob suoritti tuomarikokeen kääpiöpinsereille. Hän on muutamia kertoja arvostellut kääpiöpinsereitä Hollannissa, mm. kahdesti erikoisnäyttelyssä. Lisäksi hän on arvostellut kääpiöpinsereitä Saksassa, Latviassa ja Virossa. Tällä hetkellä Robilla on tuomarioikeudet (sertioikeudet) 22 rodulle.

Tällä hetkellä Robilla on Belgiasta tuotu dobermann-narttu ja tiibetinspanieleita - multichampion uros ja ruotsintuonti narttu.