Toimitussihteeri

Anne itäsaari
Krakantie 6 b 38
01510 Vantaa
P. 0407210978
Snautseri-Pinseri-lehti
toimitus.snapilehti@gmail.com

Seuraava lehti 3/2021

Ilmoitusaineisto toimitus sihteerille
30.7.2021

Aineisto vastaaville toimittajille
30.7.2021

Aineisto toimitus sihteerille
6.8.2021

Lehti ilmestyy vkolla 38.

Tietosuojaseloste

Lehden tietosuojaseloste

Uutta Extranetissä

Extranetistä löydät nyt myös viimeisimmän lehden pdf:n!

Vuoden Koira VSP & Vuoden Juniori 2015
Fi & Se & Ee Mva HeW-15 PMV-15 Lilla Piröns Qolden Qiss

Julkaistu Snautseri-Pinseri-lehdessä 2/2016


© Hanna Talvio

Mikä sai sinut kiinnostumaan näyttelyistä?

LillaPironsQoldenQiss.jpgKiinnostuin näyttelyistä oikeastaan ensimmäisen pinserini myötä vuonna 2008. Olin alussa ehkä hieman skeptinen näyttelytouhuun, mutta yllätyksekseni huomasin, että näyttelyissä käyminen reissuineen on varsin rikastuttavaa. Näyttelypäivät kun eivät koostu pelkästään kehässä pyörähtämisestä, vaan aikaa pääsee viettämään samalla ystävien ja tuttujen kanssa iloisissa ja jännittyneissäkin tunnelmissa. Näyttelykehissä tuleekin nykyään pyörittyä usean kerran vuodessa vaihtelevasti kolmen kotona asuvan pinserin kanssa ja kehän laidalla on vuosien aikana päässyt tutustumaan moneen uuteen ihmiseen.

Kerro ihanin yhteinen reissunne

Ensimmäisenä tulee mieleen Ruotsin reissu joulukuussa 2015. Lähdimme ystäväni kanssa Pohjoismaiden Voittaja -näyttelyyn mukanamme Pinjan lisäksi urospinseri Elvis. Odotuksia ei näyttelymenestyksen suhteen ollut, koska näyttelyyn oli ilmoitettu lähes 50 pinseriä. Paikan päällä näimme Pinjan ihanan ruotsalaisen kasvattajan, kaksi siskoa sekä isän omistajan. Oli aivan mahtava nähdä kasvattajaa sekä pentuesisaruksia pentulaatikkoaikojen jälkeen. Näyttelypäivästä tuli siinäkin mielessä ikimuistoinen, kun tuomari valikoi Pinjan rodun kauneimmaksi koiraksi ja näin ollen Pohjoismaiden Voittajaksi vuosimallia 2015. Onnenkyyneleiltä ei voitu välttyä. Reissu kokonaisuudessaan oli nauruntäyteinen ja erittäin onnistunut. Kiitos vielä suuresti parhaille matkaseuralaisille – uusia reissuja odotellessa!

Parhaat saavutuksenne?

Oikeastaan kaikki saavutetut tittelit ovat parhaita saavutuksia. PMV-15-titteli Ruotsista, HeW-15-titteli rodun erikoistuomarilta sekä valioituminen kolmeen eri maahan heti kaksi vuotta täytettyä.

Mitkä ovat koirasi vahvuudet ja heikkoudet?

Pinjan vahvuutena näyttelyharrastuksessa on ehdottomasti luonne. Sen kanssa on maailman helpointa ja kivointa matkustaa. Näyttelypaikalla ja kehässä häntä vispaa vallattomana, kun on niin kivaa. Vahvuutena on toki myös kaunis ulkomuoto sekä ryhdikäs ja ylväs tapa kantaa itseään.

Mikä on koirasi motivointikeino nro 1?

Tämä on helppo. Ruoka!

Sukutaulu