Toimitussihteeri

Anne itäsaari
Krakantie 6 b 38
01510 Vantaa
P. 0407210978
Snautseri-Pinseri-lehti
toimitus.snapilehti@gmail.com

Seuraava lehti 3/2021

Ilmoitusaineisto toimitus sihteerille
30.7.2021

Aineisto vastaaville toimittajille
30.7.2021

Aineisto toimitus sihteerille
6.8.2021

Lehti ilmestyy vkolla 38.

Tietosuojaseloste

Lehden tietosuojaseloste

Uutta Extranetissä

Extranetistä löydät nyt myös viimeisimmän lehden pdf:n!

Seibrin Biri-Biri

Julkaistu Snautseri-Pinseri-lehdessä 2/2002


© Seija Hokkanen

seibrinbiribiri.jpgSeibrin Biri-Biri, affenpinseriuros, on kaikkea sitä, mitä affenilta voisi vaatia, virheetöntähän ei tietenkään ole, mutta löytyyköhän sellaista, jolla kaikki paikat olisivat jämtit. Lainatakseni tuomari Bo Skalinin kirjoittamaa lausetta eräässä arvostelussa: "en helt fantastisk affenpinscher med perfekt huvud". Iloinen, rohkea luonne, kantaa häntäänsä ylhäällä osoittaen mahtavaa temperamenttia, hyvä rotunsa edustaja.

Affenpinseristä kasvattajana kertoisin seuraavaa: Innostukseni rotuun tuli ruotsalaisen kasvattajan tarjoaman affenpinserinartun myötä. Narttu oli suomen ensimmäinen rotunsa edustaja vuonna 1987 ja sitä en ole katunut koskaan. Narttu La Roccas It's a Sin, kutsumanimeltään "Synti", oli varsinainen epeli saavuttaen maailman voiton vuonna 1989 Tanskassa ja tullen pikavauhtia kansainväliseksi valioksi. Se, jos mikä, sai minut innostumaan affeneihin ja jatkamaan rotua eteenpäin.

Rotuna affenpinseri on kympin arvoinen, helppohoitoinen, pieni kooltaan, suuri sydämeltään, ihmisrakas. Kokemukseni affeneitten kanssa ovat olleet positiivisia. Useita maailmanvoittoja, Euroopan voittoja… voittoja on paljon ja ne lämmittävät omalla ajallaan ja tavallaan kasvatukseni aikana.

FIN & EST & LTU MVA SEIBRIN BIRI-BIRI
FIN29338/99, synt. 14.6.1999
kasv. & om. Seija Hokkanen, Koria