Toimitussihteeri

Anne itäsaari
Krakantie 6 b 38
01510 Vantaa
P. 0407210978
Snautseri-Pinseri-lehti
toimitus.snapilehti@gmail.com

Seuraava lehti 3/2021

Ilmoitusaineisto toimitus sihteerille
30.7.2021

Aineisto vastaaville toimittajille
30.7.2021

Aineisto toimitus sihteerille
6.8.2021

Lehti ilmestyy vkolla 38.

Tietosuojaseloste

Lehden tietosuojaseloste

Uutta Extranetissä

Extranetistä löydät nyt myös viimeisimmän lehden pdf:n!

Daisy Vom Lilienstein, "Daisy"

Julkaistu Snautseri-Pinseri-lehdessä 3/2005


© Eve Huittinen

daisy.jpgMikä sai sinut valitsemaan juuri näyttelyn lajiksenne?

Rauhallista ja kilttiä Daisya on lainattu usein Lapsi&Koira- sekä Junior handler -kilpailuihin. Kaksi kertaa Daisyn esittäjä on voittanut jopa erikoisnäyttelyn Junior handler -kisan. Tämä kertonee paljon Daisyn valtavasta esiintymishalusta, joten ei ihme, että päätin eräänä päivänä ilmoittaa sen myös näyttelyn veteraanikehään nautiskelemaan huomiosta.

Daisyn kaikkien aikojen parhaat saavutukset?

Mieleenpainuvin oli täydellisenä yllätyksenä tullut Helsingin KV-näyttelyn 1999 ROP Daisyn kilpaillessa veteraaniluokassa. FinMVA norjalaiselta tuomarilta saadulla Sertillä oli myös suuri yllätys. Kiva oli saada Venäjän Muotovalionkin arvo jo harmaantuneelle, mutta virkeälle koiralle. Daisy on keräillyt myös ahnaasti Ahmiksen SM- ja MM-voittoja. Saksalainen kasvattaja oli iloisesti yllättynyt, kun ilmoitin Vuoden Veteraani -tittelistä Daisyn 13-vuotispäivän aikoihin. Voittoon oikeuttaneet tulokset Daisy keräsi KV-näyttelyistä jo elokuuhun mennessä.

Mitkä ovat koirasi vahvuudet ja heikkoudet?

Daisyn suurin vahvuus on mukava ja ystävällinen luonne. Koiran voi luottaa lastenkin käsiin ilman huolta. Kehässä Daisyn etu on lavasäteily, jolla se on "sokaissut" useita tuomareita. Heikkoudet löytyvätkin sitten ulkomuodosta - Saksasta tuotu Daisy on kaukana suomalaisesta pinseri-ihanteesta. Mutta Daisy onkin kiertänyt kotimaiset tuomarit kaukaa!

Mikä on koirasi motivointikeino nro 1?

Ensin 7 vuotta sohvalla, jolta Daisy pääsi parrasvaloihin: "Vihdoin minutkin huomataan!" Herkkupaloja käyttämällä Daisyn saa ottamaan "puhuttelevan ilmeen" kehässä.

FIN & RUS MVA Advance Winner 1999 Daisy vom Lilienstein
s. 17.2.1992
kasv. Christina Reichhardt, Saksa - om. Jari Markus, handler Eve Huittinen