Toimitussihteeri

Anne itäsaari
Krakantie 6 b 38
01510 Vantaa
P. 0407210978
Snautseri-Pinseri-lehti
toimitus.snapilehti@gmail.com

Seuraava lehti 3/2021

Ilmoitusaineisto toimitus sihteerille
30.7.2021

Aineisto vastaaville toimittajille
30.7.2021

Aineisto toimitus sihteerille
6.8.2021

Lehti ilmestyy vkolla 38.

Tietosuojaseloste

Lehden tietosuojaseloste

Uutta Extranetissä

Extranetistä löydät nyt myös viimeisimmän lehden pdf:n!

Ceriinan Quicksilver, "Kexi"

Julkaistu Snautseri-Pinseri-lehdessä 2/2012


© Marjo Alander

kexi.jpgMikä sai sinut kiinnostumaan näyttelyistä?

Ensimmäisen kerran kävin oman koiran kanssa näyttelyssä 1990-luvun puolivälissä. Näyttelykärpänen iski heti ensimmäisestä kerrasta alkaen.

Näyttelyssä saa kokonaiskuvan rodusta ja pääsee näkemään itselle vieraampia koiria niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Pennun valinnassa olen kiinnittänyt huomiota rakenteeseen ja luonteeseen. Terve rakenne ja vahva luonne ovat edellytys myös kaikenlaisessa muussa tekemisessä.

Harrastuksia silmällä pitäen totutan pennun vieraisiin ihmisiin, toisiin koiriin ja uusiin tilanteisiin. Se työ tehdään huolella ja sen jälkeen koiran kanssa on helppo kulkea missä tahansa. Hyvä näyttelykoira voi olla hyvä harrastuskoira muutoinkin. Kexin kanssa käydään tottelevaisuudessa ja agilityssä ja harvakseltaan jäljestetään.

Parhaat saavutuksenne?

Näyttelymenestystä tuli juniorina heti ensimmäisenä mahdollisena viikonloppuna. Messarissa unelmastartti ja titteli V-10 koiran ollessa vain 10kk ikäinen. Sen jälkeen kesällä ensimmäinen näyttely nuorissa, ryhmä 1 ja 2 jossa, Kexi oli BIS ja joulukuussa Tukholmasta NordV-11 titteli kotiin. Jatkossa toivon tuloksia myös muista lajeista kunhan kisaura saadaan alkuun.

Miksi juuri tämä rotu harrastuskoirana?

Pinserin olen valinnut turkin helppohoitoisuuden, sekä kompaktin ja toimivan kokonsa takia. Pinseri tulee loistavasti toimeen laumassani olevien tanskandoggien kanssa. Ensimmäistä pinseriä ottaessa oli yhtenä kriteerinä PK-oikeudet, joita valitettavasti tällä hetkellä ei rodulla ole.

Ceriinan Quicksilver
synt. 23.1.2010
Kasvattaja Anja Nikkonen
Omistaja Marjo Alander