Toimitus

Snautseri-Pinseri-lehti
c/o Johanna Komulainen
Lansantie 25 D 29
02630 Espoo
toimitus(at)snautseripinserilehti.com

Seuraava lehti 2/2019

Ilmoitusaineisto päätoimittajalle 12.4.2019

Aineisto palstanpitäjille 12.4.2019

Aineisto päätoimittajalle 19.4.2019

Lehti ilmestyy vkolla 24.

Tietosuojaseloste

Lehden tietosuojaseloste

Ceriinan Ivar, "Herkko"

Julkaistu Snautseri-Pinseri-lehdessä 3/2008


© Marika Asikainen

ceriinan_ivar.jpgHerkko tuli perheeseen ensisijaisesti seurakoiraksi, paitsi emännälleen myös vanhemmalle pinserilleni Martille. Seurakoiran hommien lisäksi Herkko on ominut työkseen myös kodin vahtimisen, jossa hän kunnostautuu hyvin.

Näyttelyihin meidät on houkuttanut kasvattajamme Anja Nikkonen. Ja sille tielle olemme jääneet. Herkon mielestä näyttelyissä esiintyminen tuntuu olevan mukavaa, ja menestystäkin on tullut ihan kivasti, joten harrastus on jatkunut. Näyttelyiden lisäksi Herkon harrastuksiin kuuluu agility, jossa olemme muutaman kerran startanneet maxi 1 -luokassa. Kesäkuumalla Herkko nauttii uimisesta ja mutakylvyistä eikä ollenkaan ymmärrä, miksi viilentävän mutakylvyn jälkeen joutuu vielä pesulle.

Herkon tähänastisen elämän parhaana saavutuksena pidän Vuoden Koira 2007 -titteliä, koska se kertoo Herkon hienosta näyttelyvuodesta kokonaisuudessaan. Lisäksi erityisen mukavasti mieltä lämmittää pinsereiden ensimmäisen oman erikoisnäyttelyn ROP-sijoitus.

Pinserin valitsin alun perin koirakseni, koska se on sopivan keskikokoinen, karva helppohoitoinen ja koirassa sitä jotain. Pinserin kanssa ei asioita voi millään ottaa liian vakavasti, joten kaikki harrastaminen on sitä mikä on juuri meistä kivaa.

Kiitos Anjalle erinomaisista koirista ja hyvää syksyn jatkoa kaikille pinserin omistajille!

KANS FIN LTU EST N MVA V-07 EUJV-06 Ceriinan Ivar
synt. 27.3.2005
Kasvattaja Anja Nikkonen - Omistajat kasv. ja Marika Asikainen