Toimitussihteeri

Anne itäsaari
Krakantie 6 b 38
01510 Vantaa
P. 0407210978
Snautseri-Pinseri-lehti
toimitus.snapilehti@gmail.com

Seuraava lehti 3/2021

Ilmoitusaineisto toimitus sihteerille
30.7.2021

Aineisto vastaaville toimittajille
30.7.2021

Aineisto toimitus sihteerille
6.8.2021

Lehti ilmestyy vkolla 38.

Tietosuojaseloste

Lehden tietosuojaseloste

Uutta Extranetissä

Extranetistä löydät nyt myös viimeisimmän lehden pdf:n!

Ceriinan Geneveva, "Tessa"

Julkaistu Snautseri-Pinseri-lehdessä 2/2008


© Tarja Matveinen

tessa2.jpgKuvassa Tessa Tervaniemen kv näyttelyssä 26.8.2007.

Mikä sai sinut kiinnostumaan näyttelyistä?

Varsinaisesti innostus näyttelyihin tuli lähinnä kasvattaja Anja Nikkosen kautta, joka houkutteli meidät mukaan näyttelymatkoille ja Pinserit ry:n toimintaan. Mielestäni näyttelyt ovat sosiaalista ja aktiivista toimintaa, jossa näkee rodun koko kirjon sekä tutustuu uusiin ihmisiin.

Kerro ihanin/karmein yhteinen reissunne

Tessan kanssa olemme tehneet monta mukavaa ja unohtumatonta näyttelyreissua niin koti- kuin ulkomaillakin. Ehkä mieleen jäävin matka oli 20.5.2006 Valmieraan, Latviaan, jonne matkasimme autolla monenmoisia pikkuteitä mutkitellen. Oli todella hilkulla, että kerkesimme ajoissa näyttelypaikalle. Juoksimme autolta suoraan kehään ja kehävuoromme alkaessa alkoi sataa kaatamalla. Tämä ei kuitenkaan haitannut monenmoisiin olosuhteisiin tottuneita pinsereitämme, vaan tulos Tessan osalta oli VSP. Näyttelyreissulla mukana oli myös Tessan isä Lilla Enebys Victory for Ceriinan eli Leevi, joka oli ROP näyttelyssä.

Parhaat saavutuksenne?

Monia hyviä hetkiä ja saavutuksia on ollut, mutta ehkäpä parhaat tässä vaiheessa ovat VSP-sijoitukset Helsinki KV Voittaja-2007 näyttelyssä sekä Vuoden 2007 Snautseri-Pinserirotujen II erikoisnäyttelyssä Rengossa. Lisäksi tietenkin VSP Vuoden koira-kisasta.

Miksi juuri tämä rotu harrastuskoirana?

Pinseri on eloisa ja älykäs koira, joka soveltuu hyvin monipuoliseen harrastustoimintaan. Tessan kanssa harrastamme lenkkeilyä, agilityä ja näyttelyitä.

Mitkä ovat koirasi vahvuudet ja heikkoudet?

Luonteeltaan Tessa on äärimmäisen rohkea ja itsevarma koira (LTEP 175 p), joka iloisesti ja uteliaasti on valmis monenmoisiin koitoksiin. Toimintakykyä ja kekseliäisyyttä Tessalla riittää niin kotona kuin harrastuksissakin. Heikkoutena tai haasteena pidän ehkä vilkasta temperamenttia ja malttamattomuutta, mutta se taitaa osittain olla kyllä pinserin luonteeseen olennaisesti kuuluva osa.

Mikä on koirasi motivointikeino nro 1?

Kotona riittää iloiset kehut ja leikit, mutta agilitykentällä käytän naksutinta ja lihapullia.

BALTV-06 FIN MVA EST MVA LV MVA ESTV-07 KANS MVA V-07 FinnSieger
CERIINAN GENEVEVA
kasv. Anja Nikkonen - om. kasv. & Tarja Matveinen