Toimitussihteeri

Anne itäsaari
Krakantie 6 b 38
01510 Vantaa
P. 0407210978
Snautseri-Pinseri-lehti
toimitus.snapilehti@gmail.com

Seuraava lehti 3/2021

Ilmoitusaineisto toimitus sihteerille
30.7.2021

Aineisto vastaaville toimittajille
30.7.2021

Aineisto toimitus sihteerille
6.8.2021

Lehti ilmestyy vkolla 38.

Tietosuojaseloste

Lehden tietosuojaseloste

Uutta Extranetissä

Extranetistä löydät nyt myös viimeisimmän lehden pdf:n!

Fikret's Aurora, "Nauris"

Julkaistu Snautseri-Pinseri-lehdessä 3/2007


© Marika Tenhunen

nauris.jpgNauris on oma kasvattimme ja tällä hetkellä taloutemme ainoa kääpiöpinseri. Vaikka pieni "juureksemme" täyttää keväällä jo 12 vuotta, on se vielä oma pirteä temperamenttinen itsensä ja jaksaa mainiosti lenkkeillä boksereiden kanssa samaan tahtiin. Terveys on aina onneksi ollut hyvä; ahneena koirana Nauris ei ole ikinä viitsinyt edes ripulia sairastaa.

Nauriin näyttelyuralla pidettiin "pientä" taukoa: nuoruusvuosien kehien kiertelyn jälkeen koiruus jäi kotisoffalle kaunistumaan useiksi vuosiksi ja antoi omistajiensa juosta rinkiä bokserikehissä. Vuoden 2006 alussa mieheni Teemu kuitenkin alkoi vaatia Nauriin paluuta kehiin vielä veteraanina, ja niinpä Nauris kulki joukon jatkona koko viime vuoden ajan. Vuoden kohokohta oli eittämättä ROP-vet-voitto Euroopan Voittaja -näyttelyssä kesäkuussa 2006.

Vaikka Nauriksella ikää onkin jo siunaantunut, nauttii mummeli näyttelyistä vielä niin paljon, että saatamme juosta/hyppiä kehää ympäri tänäkin vuonna. Haluammekin toivottaa oikein mukavaa ja menestyksekästä vuotta kaikille kääpiöpinsereille, erityisesti niille valkopartaisille veteraanimummoille ja -papoille!

FIN & EST & LV MVA EuVV-06 Fikret's Aurora
synt. 16.3.1995
kasv. Marika Tenhunen - om. Marika & Teemu Tenhunen