Toimitus

Snautseri-Pinseri-lehti
c/o Johanna Komulainen
Lansantie 25 D 29
02630 Espoo
toimitus(at)snautseripinserilehti.com

Seuraava lehti 2/2019

Ilmoitusaineisto päätoimittajalle 12.4.2019

Aineisto palstanpitäjille 12.4.2019

Aineisto päätoimittajalle 19.4.2019

Lehti ilmestyy vkolla 24.

Tietosuojaseloste

Lehden tietosuojaseloste

Fikret's Aurora, "Nauris"

Julkaistu Snautseri-Pinseri-lehdessä 3/2007


© Marika Tenhunen

nauris.jpgNauris on oma kasvattimme ja tällä hetkellä taloutemme ainoa kääpiöpinseri. Vaikka pieni "juureksemme" täyttää keväällä jo 12 vuotta, on se vielä oma pirteä temperamenttinen itsensä ja jaksaa mainiosti lenkkeillä boksereiden kanssa samaan tahtiin. Terveys on aina onneksi ollut hyvä; ahneena koirana Nauris ei ole ikinä viitsinyt edes ripulia sairastaa.

Nauriin näyttelyuralla pidettiin "pientä" taukoa: nuoruusvuosien kehien kiertelyn jälkeen koiruus jäi kotisoffalle kaunistumaan useiksi vuosiksi ja antoi omistajiensa juosta rinkiä bokserikehissä. Vuoden 2006 alussa mieheni Teemu kuitenkin alkoi vaatia Nauriin paluuta kehiin vielä veteraanina, ja niinpä Nauris kulki joukon jatkona koko viime vuoden ajan. Vuoden kohokohta oli eittämättä ROP-vet-voitto Euroopan Voittaja -näyttelyssä kesäkuussa 2006.

Vaikka Nauriksella ikää onkin jo siunaantunut, nauttii mummeli näyttelyistä vielä niin paljon, että saatamme juosta/hyppiä kehää ympäri tänäkin vuonna. Haluammekin toivottaa oikein mukavaa ja menestyksekästä vuotta kaikille kääpiöpinsereille, erityisesti niille valkopartaisille veteraanimummoille ja -papoille!

FIN & EST & LV MVA EuVV-06 Fikret's Aurora
synt. 16.3.1995
kasv. Marika Tenhunen - om. Marika & Teemu Tenhunen