Toimitussihteeri

Anne itäsaari
Krakantie 6 b 38
01510 Vantaa
P. 0407210978
Snautseri-Pinseri-lehti
toimitus.snapilehti@gmail.com

Seuraava lehti 3/2021

Ilmoitusaineisto toimitus sihteerille
30.7.2021

Aineisto vastaaville toimittajille
30.7.2021

Aineisto toimitus sihteerille
6.8.2021

Lehti ilmestyy vkolla 38.

Tietosuojaseloste

Lehden tietosuojaseloste

Uutta Extranetissä

Extranetistä löydät nyt myös viimeisimmän lehden pdf:n!

A'dreams Black Janco, "Janco"

Julkaistu Snautseri-Pinseri-lehdessä 4/2011


© Suvi Silvennoinen, kuva Arttu Jaskari

janco.jpgKerro hieman koirastasi?

A'dreams Black Janco eli Janco, syntynyt 5.10.2008 ja kasvattaja Marja-Leena Kurvinen, Kennel A'dreams. Isä Golan Me Beit Ha'maayan ja emä A'dreams Black Adriana, omistaja Suvi Silvennoinen.

Mikä tekee siitä omalta kohdaltaan ainutlaatuisen?

Luonne, jossa pulppuaa elämäniloisuus ja energisyys ja into tehdä kaikkea täysillä. Ulkonäkö ja rakenne, jotka miellyttävät ja jossa liike on sulavaa. Ja silmä lepää sitä katsoessa.

Miten tulit valinneesi juuri kääpiöpinserin ja juuri Jancon?

Kääpiöpinseri, ei yksi ilman toista. Jancon pentue oli juuri se yhdistelmä, josta halusin toisen koirani, koska molempien vanhempien ulkonäöt ja luonteet olivat mieluisia.

Mitkä ovat erityisen hienoja hetkiä yhteisen elämänne aikana? Saavutukset ja niin sanotut arjen onnelliset hetket?

Arjessa onnistuneen treenin tai lenkin jälkeen on vaan ihana maata sohvalla koirat kainalossa ja huomat,a kuinka tyytyväisiä ja onnellisia ne ovat. Arjessa Janco tuo hymyn huuliin olemalla oma itsensä ja touhuamisillaan, joista ei yleensä mielikuvitusta puutu.

Näyttelykehissä Jancon esittää kasvattaja Marja-Leena Kurvinen, ja heidän yhteistyötään on nautinto katsoa. Janco nauttii esiintymisestä ja handleri saa koirasta kaiken irti oikealla tavalla. Tuloksissa, joita he ovat yhdessä tehneet, on ollut monta hienoa ja huikeaa hetkeä, etenkin kun sijoituksia on tullut RYP-kehissä.

Koirasi on saavuttanut paljon menestystä näyttelyissä, onko teillä jotain muita harrastuksia? Miten alun perin innostuitte näyttelyistä?

Näyttelymaailmaan jäin koukkuun vanhemman koirani A'dreams Black Loverin kanssa. Kasvattajan houkuttelemana lähdin ensimmäiseen näyttelyyn. Tutustuttuani kehän laidalla oleviin ihmisiin huomasin, että siellä on se minun toinen perheeni. Siitä on kai tullut tietyllä tavalla elämäntapa, ja olen saanut tärkeitä ystäviä, jotka asuvat eri puolella Suomea. Heitä näkee aina kehän laidalla ja saa päivitettyä muutkin kuin koirauutiset. Harrastamme agilitya, jossa joskus olisi tarkoitus startata, sekä arkitottelevaisuutta ja pitkiä lenkkejä. Ja säännöllisesti nautitaan kunnon hieronnasta.

Mitä toivotte tulevaisuudelta, onko jotain vielä saavuttamatta, näyttelyiden osalta tai muuten?

Pitkää ikää ja onnellisia vuosia, joista ei uusia harrastuksia ja tuulia puuttuisi. Näyttelypuolella vielä katsotaan, mihin asti päästään, kovia nuoria on kokoajan tulossa lisää ja kilpailu kovasta tasosta huolimatta kovenee kokoajan.

A'dreams Black Janco
syntynyt 5.10.2008
Kasvattaja Marja-Leena Kurvinen
Omistaja Suvi Silvennoinen