Toimitussihteeri

Anne itäsaari
Krakantie 6 b 38
01510 Vantaa
P. 0407210978
Snautseri-Pinseri-lehti
toimitus.snapilehti@gmail.com

Seuraava lehti 3/2021

Ilmoitusaineisto toimitus sihteerille
30.7.2021

Aineisto vastaaville toimittajille
30.7.2021

Aineisto toimitus sihteerille
6.8.2021

Lehti ilmestyy vkolla 38.

Tietosuojaseloste

Lehden tietosuojaseloste

Uutta Extranetissä

Extranetistä löydät nyt myös viimeisimmän lehden pdf:n!

Trels Gendelgelis, "Hannu"

Julkaistu Snautseri-Pinseri-lehdessä 2/2004


© Raili ja Reijo Latvala

hannu1.jpgBudapestin Maailmannäyttelyssä 1996 näimme ensimmäisen kerran Trels-kennelin koiria. Sieltä lähti kiinnostus myös meidän koiriimme. Kun sitten Moskovasta tuli Pennin luokse Gerhilda-morsian, onnistunut käynti tuotti 5+3 kappaletta jälkeläisiä. Kun pentujen luovutusaika koitti, lähdimme Tatjanan luokse Moskovaan valitsemaan astutuspentua. Seurasimme muutaman päivän pentuetta ja valinta tuntui vaikealta, kun ne olivat niin tasaisia. Kirurgi kävi typistämässä pentuja, joten olemme senkin nähneet. Lääkärin palkat on huonot, joten lisäansioita saa eläinpuolelta. Lopulta päädyimme kuitenkin "Hannuun", mutta emme voineet tuoda yhtä pentua, vaan otimme "Kertun" mukaamme.

Hannu on meidän ensimmäinen kotonamme oleva TÄHTI. Ensimmäinen TÄHTI oli HASSE, mutta hänhän asui Annikan luona. Hannu on aina valmis lähtemään mukaamme töihin, mökille tai koiranäyttelyihin. Matkustelu menee hyvin niin bussimatkoilla halki Euroopan kuin laivassakin. Hannu on helppo koira neljän kotonamme olevan koiran laumassa. Sen karva on aina valmis näyttelyihin ja handler vaihtuu tarvittaessa mm. Krista MV-voitto ja Annika, mikäli ehtii poikiensa jääkiekkoreissuilta. Isäntäkin on aina valmis trimmaamaan, joten homma on hanskassa. Näyttelyissä tapaamme aina paljon ystäviä ja omia kasvattejamme ja autamme aina heitä tarvittaessa. Työhuoletkin unohtuvat harrastuksen parissa.

Hannun ROP-sijoja on tähän mennessä kertynyt 39 (maaliskuu 2004). Onpa mukana myös BIS-sijoituksia ja lukuisa määrä ryhmäsijoituksia. Ulkomaillakin on Hannun kanssa reissattu: Ruotsi, Viro, Latvia, Italia ja Portugali. Mieleenjäävin näyttely on varmaankin BIS-voitto kaikkien rotujen näyttelyssä Saarijärvellä 2002. MV-titteli kovassa seurassa Portugalissa rodun kasvattajatuomarin valitsemana on myös ikimuistoinen. Ryhmävoitto kv-näyttelyssä Ronnebyssä, jossa taakse jäi monta kovaa nimeä, oli myös hieno saavutus. Jokainen koira, joka ei sijoittunut BIS-loppukilpailussa, sai upean suuren valkoisen BIS-ruusukkeen.

INT&FIN&S&PORT&EST MVA EST V-99 MV-01 TRELS GENDELGELIS
synt. 21.4.1997
Kasvattajat: Lisanskaja & Trubnikova, Moskova
Omistajat: Raili ja Reijo Latvala