Toimitus

Snautseri-Pinseri-lehti
c/o Johanna Komulainen
Lansantie 25 D 29
02630 Espoo
toimitus(at)snautseripinserilehti.com

Seuraava lehti 2/2019

Ilmoitusaineisto päätoimittajalle 12.4.2019

Aineisto palstanpitäjille 12.4.2019

Aineisto päätoimittajalle 19.4.2019

Lehti ilmestyy vkolla 24.

Tietosuojaseloste

Lehden tietosuojaseloste

Tacillan Hearty Lady, "Tessa"

Julkaistu Snautseri-Pinseri-lehdessä 3/2003


© Petri Pöyry

tessa.jpgMiksi juuri tämä rotu?

Koiralla pitää olla riittävä määrä temperamenttia ja omaa tahtoa, jottei lällyksi mainittaisi. Terrierien kanssa vietetyt vuodet vahvistivat mieltymystä tämän tyyppisiin otuksiin. Snautserin koko, luonne ja älykkyys vaikuttivat aikanaan hyviltä perusteilta uuden koiran hankintaa suunniteltaessa. Riittävä määrä huumorintajua ja reipasta urheilumieltä sekä koiralla että omistajalla takaavat hupaista ja antoisaa yhteiseloa.

Mikä on koirasi motivointikeino nro 1?

Motivointiin Tessan kohdalla käy ruoka. Tai siis syötävä. Eli oikeastaan mikä tahansa, jota koira olettaa saavansa suun ja nielun kautta kyltymättömään vatsaansa. Tällä nopealla ja taitavalla, uskomattoman ulottuvakielisellä ruokavarkaalla ei siis ole minkäänlaisia ruokintaongelmia.

Mitkä ovat koirasi heikkoudet ja vahvuudet?

Tessan kohdalla vahvudeksi ja heikkoudeksi voidaan kai laskea yhtäaikaa tuo persous syötävälle. Tessan vahvuuksia ovat myös sen luonne ja terveys. Tessa on mahdottoman sosiaalinen. Tulee toimeen kaikenlaisten karvanaamojen kanssa. Ihmisille yliystävällinen hännän huiskuttaja. Eläinlääkärissä on käyty lähinnä vain rokotuksilla eli Tessa on ollut "terve kuin pukki". Ulkomuodollisesti Tessan vahvuuksia ovat tasapainoinen rakenne ja vetävät liikkeet. Heikkoutena taitavat olla ne isot korvat.

FIN & S MVA SV-01 Tacillan Hearty Lady
kasv. Anu Katila, Jukaja - om. kasv. & Petri Pöyry, Jukaja