Toimitussihteeri

Anne itäsaari
Krakantie 6 b 38
01510 Vantaa
P. 0407210978
Snautseri-Pinseri-lehti
toimitus.snapilehti@gmail.com

Seuraava lehti 3/2021

Ilmoitusaineisto toimitus sihteerille
30.7.2021

Aineisto vastaaville toimittajille
30.7.2021

Aineisto toimitus sihteerille
6.8.2021

Lehti ilmestyy vkolla 38.

Tietosuojaseloste

Lehden tietosuojaseloste

Uutta Extranetissä

Extranetistä löydät nyt myös viimeisimmän lehden pdf:n!

Barbra Streisand Great Charisma, "Sade"

Julkaistu Snautseri-Pinseri-lehdessä 2/2002


© Kirsi Kentala

sade1.jpgIhanin yhteinen reissumme?

Sateen noutoreissu marraskuussa -99 on jäänyt mieleen. Kasvattajalta lähtiessään Sade suhtautui minuun kuin halpaan makkaraan - mikä oli mielestäni erikoista, kun olin tottunut naamaa lipsuttaviin pikkupentuihin. Se oli silloin 3 kk ikäinen ja käytti jo omia aivojaan! Reissun lopussa olimme sitten jo parhaat ystävät. Sade lähtisi kanssani nyt vaikka kuuhun - olemme kotosallakin ns.erottamattomat.

Koirani vahvuudet ja heikkoudet

Näyttelyissähän mitataan sitä kauneutta, ja siinä suhteessahan koirani on tottakai täydellinen - kun tällainen tunnustuskin nyt on saatu ;)). Sade on persoonana mieliinpainuva, tunteensa täysillä näyttävä italialaisdonna! Onko se sitten hyvä vai paha,riippuu tilanteesta! Vakavasti ottaen itse pidän eniten sen voiman ja eleganssin sopivasta ja erittäin feminiinisestä sekoituksesta.

Koirani motivointikeino nro 1

Näyttelytouhujen lisäksi olemme vähän treenailleet tokoa, johon Sadella olisi ilmeisiä lahjoja laiskasta emännästään huolimatta. Ensimmäisiin virallisiin kisoihinkin on jo ilmoittauduttu. Sadetta ei kovinkaan paljon tarvitse motivoida - se on riemuissaan, kun saa touhuta kanssani ja osoittaa oppimiskykyään. Tietenkään tuntitolkulla ympyrän juokseminen tai paikallaanmakuu ei fiksua koiraa kiinnosta - kuten todettu jo aiemmin,niin sillä on aivan omat aivot. Tarvittaessa lisäpotkua suoritukseen saadaan Cat Stick kissan vitamiinilihatikulla!

FIN & S MVA BARBRA STREISAND GREAT CHARISMA "Sade"
synt. 1.8.1999
Kasv. Alessandro Schmid, Italia
om. Kirsi Kentala, Vaasa